2009. augusztus 24., hétfő

Paprikák

.
Én nem nagyon szeretem a paprikát, rajtam kívül csak 4 pasi látogatja a hűtőnk intézményét.
Időnként találok ilyen kincseket benne, amit fel lehet használni a pörkölt elkészítésénél szerencsére.
Gondolkodtam egy ujjlenyomat vizsgálatban, hogy kiszűrjem a potenciális elkövetőket és rájuk csördítsek, de felesleges pénzkidobás lenne. Egyszerű Sherlock módszerrel kikövetkeztethető hogy csak 4 pasi lehet, aki úgy is letagadja. Vagy azt mondja hogy ellpoták az ujjlenyomatait, és viszaéltek vele.
Költői kérdés marad még a gondolat, hogy vajon miért nem lehet ezeket egyszuszra befalatozni, vagy éppen a következő körben befejezni...ezek megint olyan pasi-misztériumok, amit egy nő meg nem érthet. :)
.

.

4 megjegyzés:

 1. Na erre még nem gondoltam :)
  Viszont most fedeztem fel, valószínű két notorius elkövető van, a paprika vágási módszerből kiindulva :)

  VálaszTörlés
 2. Megvan a megfejtés!Zolinak mutattam a képet és kértem,magyarázza el ezt miért csinálják,mert mi nők nem értjük.A következő a helyzet:mindenki csak a magáét akarta megenni,több részletben.Mind a 4 pasi saját paprikát választott,levágott belőle egy darabot,majd visszatették a hűtőbe.Mivel nemvoltak felcimkézve,senki sem tudta,melyik kié.Az én zuram arra is felhívta a figyelmet,hogy van aki hosszában szeli a paprikát,más pedig körbe vágja.(Nekem nem tűnt fel,de most hogy mondja,tényleg :D)

  VálaszTörlés
 3. Hát, nálam egy pasi van, de annyira ismerős ez a kép. :-D :-D :-D :-D

  Szerintem, - mivel nálunk az erős paprika fogy így - a fonnyadt már csúnya, egyszerre meg sok, de azt tanulta még otthon, hogy semmi sem megy kárba...

  Én mindenesetre 2-3 hetente kidobálom őket... (Akorra már pici penésztelepek is megjelennek rajtuk. ;-) )

  VálaszTörlés