2009. június 1., hétfő

És akkor az ufók

.
Szóval tegnap ufókat láttunk.

Épp az ügyeletes ellenséget nyomtam le az interneten, amikor apu berongyolt a szobába, hogy UFÓK UFÓK gyerünkfutáskiderögtön.

Én az évtizedek tapasztalatával hagytam hogy az emberem kimenjen és elenőrizze a dolgot, persze fura volt azért, atyám korábban mindig legyintett az ufó témákra.

Miután 10 másodperc után az emberem is megjelent a gyeremárkiderögtön OTTVANNAK! indián kiáltással, hát elszántam magam hogy otthagyjam a galád internetes ellenfelem.

Íme a képek:
.


.

.
A házunk melletti fenyőfák mögött lebegtek, sokkal több volt mint a képeken látható. Egymás mögött vörösen és narancssárgán világítottak, bal felé haladtak, kb 10-15 db a sorban, amiből lehetett vagy három is.
Sajnos mire a bementem a mobilomért hogy csináljak képet, már csak pár darab maradt, és az is a szokásos akármi is lehet a képen kategória.
A lélegzetem elállt pillanatokig, borzongtam rendesen, nagyon meggyőző volt a látvány. Azután rájöttem hogy egy szép gyertyás lampionsort látunk, amit egy esküvőről engedhettek fel a tóparton, és ellebegtek a házunk fölé.
Valamint ezek a férfiak olyan izgágák.
.

4 megjegyzés:

  1. Francba, hogy rájöttél.... :D

    VálaszTörlés
  2. Már ne is haragudj,de olyan izé vagy.Muszáj volt nekik megmondani mi az ?:D

    VálaszTörlés
  3. hétfőn,21.-n 7h32sec Veszprém felett keletről nyugat irányban 60-70 db sárga fény húzódott hangtalanul, villódzás nélkül(nem repülőgép, és nem sugárhajtású szerkezet)/azt hittem vetítés a felhőkre/ A jelenség kb. 2 sec.-ig tartott , az erkélyről észlelve kb. így: ........ párhuzamos 2 sorban , a távolságot kalkulálva elég gyorsan .Kérdeztem a csillagvizsgálókat,semmit nem láttak Még jó,hogy a feleségemnek szóltam, realista révén eléggé megrémült Éltes Kond Veszprém Hungary elteskond@gmail.com

    VálaszTörlés